Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

FREE Nature verkoopt ook dit najaar weer wildernisvlees via de webshop. Er is o.a. vlees afkomstig vanuit natuurgebied Kanaalpark in Rosmalen. Een representatieve steekproef van dit vlees is onderzocht op de aanwezigheid van dioxines en metalen. Deze vallen binnen de Europese normen die hiervoor gelden. Ook bij volgende partijen vlees worden steekproeven genomen.

Wildernisvlees is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

De webshop is momenteel nog gesloten. Wij werken aan een nieuwe voorraad pakketten.

Bestellen kan van 30 oktober tot en met 11 november 2020.

De pakketten worden vervolgens vanaf 17 november afgeleverd bij de diverse afhaalpunten. Kijk op de pakbon voor het juiste afhaalmoment of vooraf in de shop bij de afhaalpunten.

FREE Nature laat representatieve steekproeven van het te leveren wildernisvlees testen en vlees waarvan de uitslagen vallen binnen de wettelijke normen komt als wildernisvlees in de webshop.