Wildernisvlees

Houdt u van lekker vlees? Gunt u dieren een volwaardig leven? Dan is wildernisvlees vast iets voor u!

FREE Nature verkoopt ook dit najaar weer wildernisvlees via de webshop. Er is o.a. vlees afkomstig vanuit natuurgebied Kanaalpark in Rosmalen. Een representatieve steekproef van dit vlees is onderzocht op de aanwezigheid van dioxines en metalen. Deze vallen binnen de Europese normen die hiervoor gelden. Ook bij volgende partijen vlees worden steekproeven genomen.

Wildernisvlees is afkomstig van runderen en paarden die hun hele leven in vrijheid in de natuur hebben doorgebracht. Hier leven ze in familiegroepen. Omdat natuurgebieden minder snel groeien dan de aanwas in natuurlijke kuddes moeten we af en toe dieren uit de gebieden halen. Dieren die we niet kunnen herplaatsen slachten we en het vlees verkopen we als wildernisvlees. Een echt natuurproduct dat u hier kunt bestellen. Eens per maand kunt u vervolgens uw bestelling ophalen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Met uw aankoop draagt u bij aan de verdere ontwikkeling en groei van bijzondere natuurgebieden waar u zelf van harte welkom bent.

U kunt tot en met woensdag 9 december wildernisvlees bestellen voor de december levering. 

Levering op dinsdag 15 en woensdag 15 december bij de diverse afhaalpunten.  U heeft uw pakket dus vóór de kerst in huis.

Let goed op wanneer u uw pakket kunt afhalen! Afhalen verschilt per afhaalpunt en is soms afwijkend i.v.m. corona maatregelen*.

*De afhaalpunten van het Utrechts Landschap zijn alleen zeer beperkt open voor afhalen pakketten.

NU IN DE SHOP (zolang de voorraad strekt en voor de kerst in huis)

Diverse pakketten rundvlees (3 kg) met luxe rundvlees 

  • Luxe vlees (gemengd) met pakjes kogelbiefstuk, biefstuk, entrecote, ossenhaas en rosbief
  • Kogelbiefstuk  
  • Ribeye  
  • Entrecote  
  • Biefstuk 
  • Rosbief
  • Tartaar

Natuurlijk ook diverse andere pakketten rundvlees met keuze uit o.a.: gehakt, vlugklaar, stoofvlees, stooflapjes, riblap, sukade, saucijzen, biefburgers, schenkel en poulet. Ook het populaire soeppakket en het gemengde pakket zijn op voorraad.

N.B. 1. Als een product niet meer zichtbaar is in de shop, dan is het uitverkocht.

N.B. 2. FREE Nature laat representatieve steekproeven van het te leveren wildernisvlees testen en vlees waarvan de uitslagen vallen binnen de wettelijke normen komt als wildernisvlees in de webshop.