Nieuwsbrief december 2020

December 2020

Laatste levering 2020!

Wildernisvlees bestellen kan tot en met woensdag 9 december, dan heeft u het voor de kerst in huis.

Ons voorstel voor deze bijzondere feestdagen met minder mensen aan tafel: een stukje luxe vlees in de grillpan of op de grillplaat.

Wacht niet te lang met bestellen want de voorraad luxe vlees is beperkt. OP = OP

NU IN DE SHOP (zolang de voorraad strekt)

Diverse pakketten (3 kg) met luxe rundvlees 

  • Luxe vlees pakket (gemengd) met pakjes kogelbiefstuk, biefstuk, entrecote, ossenhaas en rosbief
  • Kogelbiefstuk 
  • Ribeye 
  • Entrecote 
  • Biefstuk
  • Rosbief
  • Tartaar

Natuurlijk hebben wij ook diverse andere pakketten rundvlees met keuze uit o.a.: gehakt, vlugklaar, stoofvlees, stooflapjes, riblap, sukade, schenkel en poulet. Ook het populaire soeppakket en het gemengde pakket zijn op voorraad.

2020/2021

Namens alle medewerkers van FREE Nature bedankt team wildernisvlees u voor uw vertrouwen en wensen wij u sfeervolle feestdagen en een gezond 2021 toe, met mooie vooruitzichten voor iedereen.

N.B. 1: Als een product niet meer zichtbaar is in de shop, dan is het uitverkocht.

N.B. 2: De afhaalpunten van het Utrechts Landschap zijn alleen zeer beperkt open voor afhalen pakketten.

- De Bilt, Oostbroek, afhalen alleen op dinsdag 15 december tussen 12.30-15.30 uur.

- Wageningen, Blauwe Kamer, afhalen alleen op woensdag 16 december tussen 14.00 - 16.00 uur.  Vervolgens op 17, 18, 19, 20 december uitsluitend tussen 14.00-15.00 uur. Winkel heeft bordje gesloten. Kloppen op de deur a.u.b.

- Stoutenburg, Koetshuis. Afhalen alleen op zaterdag 19 december tussen 13.00-14.00 uur.

N.B.3: FREE Nature laat representatieve steekproeven van het te leveren wildernisvlees testen en vlees waarvan de uitslagen vallen binnen de wettelijke normen komt als wildernisvlees in de webshop.

Uitgelicht

Noordwaard

In de Noordwaard gaan hoogwaterveilgheid, natuur en recreatie hand in hand. De hoofddoelstelling van het gebied is het afvoeren van hoog water van de omliggende rivieren. Zo kan de Noordwaard het niveau van de Merwede tot wel 30 centimeter verlagen en houden steden als Gorinchem en Werkendam droge voeten. Nu en in de toekomst. Naast veiligheid biedt dit ook kansen voor recreatie en na...
Lees verder

Naardermeer

Het Naardermeer is van oorsprong een natuurlijk meer. Het ligt op de grens van twee karakteristieke Nederlandse landschappen. Ten Noorden, Westen en Zuiden ligt het natte land; weidegrond doorsneden met rechte sloten. En in het Oosten liggen de zandgronden van het Gooi.
Lees verder
Fijne feestdagen © Sabine Wolters

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl