Miniatuur

Mei 2020

Met deze aanbiedingen willen wij graag bijdragen aan mooie momenten in moeilijke tijden. Met onze vleespakketten geniet u nog meer van uw maaltijd. Besteed bijvoorbeeld extra aandacht aan elkaar of jezelf door een luxe etentje thuis. Of een luxe barbecue tijdens mooi lenteweer.

U kunt tot en met 20 mei bestellen

Pinksteraanbiedingen

3 kg luxe rundvlees voor € 97,50 (normaal €102,50)

3 kg luxe kalfsvlees gemengd voor €54,00 (normaal € 57,90)

Het pakket kalfsvlees bevat o.a. kogelbiefstuk, biefstuk, entrecote, rosbief, gehakt, stoofvlees, schenkel, riblap, sukadelap, bieflap, worst, biefburger. De inhoud varieert per pakket.

Nog meer lekkers in de shop:

O.a. gehakt (260 of 400 gr), poulet van rund, stoofvlees, sukadelappen, rosbief, biefburgers, saucijzen, vlugklaar vlees en gemengde pakketten van rund of paard.

Kijk in de shop voor het actuele assortiment wildernisvleespakketten en -producten.

LET OP! Producten die uitverkocht zijn, zijn niet meer zichtbaar in de shop.

  • Bestellen kan tot en met woensdag 20 mei 2020
  • Levering van de pakketten vanaf 26 mei bij de diverse afhaalpunten.
  • Afhaalmoment verschilt per afhaalpunt. Let op de gegevens op de pakbon, die u na het bestellen uit de shop ontvangt.
  • Geen pakbon? Dan ging er iets mis! Kijk bij uw spam, ook daar niet? Neem dan contact op met wildernisvlees@freenature.nl, dan kijken we samen met u waar het mis ging.

Beschikbare afhaalpunten

Velp (bij Arnhem), Doorwerth, Wijchen, Nijmegen, Rosmalen, Rotterdam, Oud-Beijerland, Den Haag, Delft, Ouderkerk aan de Amstel, Haarlem en ’s-Graveland.

(overige afhaalpunten gesloten i.v.m. corona)

Nieuwsberichten

04.05.2020

Komst grazers Kleine Willemswaard uitgesteld tot september

De Kleine Willemwaard bij Tiel is sinds 2019 geen landbouwgebied meer maar een Stadswaard. Een kruising tussen een natuurgebied en een park. Om de soortenrijkdom van de Kleine Willemswaard een flinke impuls te geven wilde ARK Natuurontwikkeling - de tijdelijke beheerder van het gebied – het gebied vanaf dit voorjaar laten begrazen door Schotse hooglanders. Maar die introductie is in s...
Lees verder

Uitgelicht

Natuurlijke begrazing

Van oudsher was Nederland rijk aan tal van grote grazers. Zij stonden aan de basis van rijke natuurlijke landschappen en zijn samen geëvolueerd met alle andere planten- en diersoorten die we nu nog steeds tegenkomen. Grote grazers als oerrund, wisent en wild paard creëerden de ideale omstandigheden waarin vele soorten wisten te gedijen.
Lees verder
Miniatuur

Contact

FREE Nature
De Balmerd 4
6641 LD Beuningen
Nederland

www.freenature.nl