Bezoekerscentrum De Blauwe Kamer, Wageningen

In natuurgebied de Blauwe Kamer heeft het water van de Nederrijn vrij spel. Hierdoor is de natuur er voortdurend in beweging. De Blauwe Kamer is een paradijs voor vogelliefhebbers. De vogelkijkhut biedt uitzicht over het vogelrustgebied. Regelmatig laten lepelaars, zilverreigers en aalscholvers zich zien. Wie geluk heeft, kan zelfs een visarend voor de lens krijgen.  

Het bezoekerscentrum bevindt zich naast het restaurant. U kunt er losse pakjes vlees kopen.
 

Provincie
Telefoon
Adres

Blaauwe Kamer 14
6702 PA Wageningen
Nederland

Informatie over afhalen
LET OP WIJZIGING OPHALEN!!! Besteld tot en met woensdag 7 april 2021, dan kunt u uw bestelling afhalen op woensdag 14 april tussen 14.00-16.00 uur. Wilt u zoveel mogelijk gebruik maken van deze mogelijkheid. Als u uw pakket niet kunt ophalen op woensdagmiddag, dan wordt telefonisch contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor afhalen op een ander moment in het weekend.

Buiten deze tijd is de winkel gesloten. Op de deur staat bordje gesloten i.v.m. corona, maar uitsluitend voor afhalen bestelde vleespakket kunt u tijdens genoemde tijd op de deur kloppen of bellen met 0317-410594 als kloppen niet gehoord wordt. Neem de coronaregels in acht a.u.b.

Openingstijden
Gesloten i.v.m. Covid 19.
BTW nummer
NL 003 001 921 B01